Diensten

Onze diensten voor veiligheid op hoogte

Gateway Industries biedt gespecialiseerde diensten voor veilig werken op hoogte en in en rond gebouwen. Van levering tot installatie en onderhoud – wij zorgen voor een veilige werkomgeving.
Gateway is de vraagbaak en heeft jarenlange en praktische expertise om u te adviseren over de te ondernemen stappen om uw medewerkers veilig toegang te verschaffen en veilig te kunnen werken op hoogte. Na een bezoek schrijven wij graag een advies passend bij uw locatie en mocht dit uitmonden in een opdracht dan is dit nog geheel kosteloos voor u ook.
Naast advies komen wij ook op locatie inmeten om er zeker van te zijn dat de producten die u zou willen bestellen passend qua maat en situatie zijn. Door haar jarenlange ervaring kan dit snel en doelmatig. Zodat u verder kunt met uw werkzaamheden. Met deze data in uw hand (en/of ons advies) kunt gaan inkopen, dat kan bij ons, dan is het inmeten kosteloos, of bij een andere partij.
Naast maatwerk kunnen wij natuurlijk ook “standaard” producten leveren. Van trappen en ladders tot rolsteigers, kooiladders, bordessen en PBM’s. Afhankelijk van het product in kunststof, aluminium, staal en/of hout. Als u weet wat u wilt hebben is een berichtje voldoende.
Ons professionele montage team komt compleet met geoutilleerde bus u helpen bij uw montage uitdaging op uw locatie. De mannen zijn gespecialiseerd in producten voor veilig werken op hoogte, maar kunnen bijna alle montage projecten aan. Doorpakkers die leveren; zodat u weer door kunt. Zij monteren natuurlijk onze eigen producten, maar draaien hun hand ook niet om voor andere merken. Informeer naar de mogelijkheden.
Om er zeker van te zijn dat u aan alle veilig werken op hoogte vereisten voldoet kunnen onze keurmeesters uw (draagbaar) klimmaterialen, valbeveiligingsvoorzieningen, toegangstrappen en -ladders, enzovoort periodiek bij u op locatie komen keuren. Indien afgesproken krijgt u na afloop een keuringsrapport en advies over de vereiste aanpassingen. Natuurlijk worden goed gekeurde producten voorzien van een keuringstickers zodat duidelijk zichtbaar is dat het materiaal gekeurd is en voor wanneer de producten herkeurd dienen te worden. Een veilig gevoel.
Ook zijn wij in te huren voor onderhoudswerkzaamheden aan uw valbeveiligingsvoorzieningen. Met name bewegende delen en intensief gebruikte materialen vragen om periodiek onderhoud zodat u ervan verzekerd bent dat uw materialen en voorzieningen in topconditie gebracht worden en dit ook blijven. Neem contact op voor meer informatie.
Onze producten gaan jaren mee, maar door de jaren heen kunnen voorzieningen en producten niet meer passen binnen het gestelde doel. Dan zouden ze natuurlijk vervangen kunnen worden, maar wij kunnen ze ook aanpassen / modificeren, zodat ze weer voldoen aan de door u gestelde doelen en vereisten. Wij kunnen dit voor onze eigen producten, maar ook voor producten van concullega leveranciers. Een modificatie is vaak een efficiëntere oplossing dan de gehele voorziening vervangen. Vraag naar de mogelijkheden die wij bieden.

Veiligheid op hoogte

Neem contact met ons op en bekijk samen met ons wat we voor u kunnen betekenen.

Veiligheid

Compleet

Ontzorgen

Zekerheid